-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:11440 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:2

دختري هيجده ساله هستم . از كودكي دچار كم خوني بوده ام . از نظر خانوادگي , نسبتاً در رفاه هستيم , ولي پدر و مادرم غالباً با هم دعوا دارند و حرف هاي ركيك مي زنند. برادرم و پدرم خيلي مرا تحقير مي كنندبه من لقب هاي زشت مي دهند. از طرفي من خيلي وابسته به مادرم هستم . مادرم زن زحمتكشي است . پدرم به اوپرخاش مي كند. تصميم گرفتم براي تحصيل به جامعةالزهرا بروم . در ضمن خيلي خجالتي و كم حرف هستم . مادربيماري مرا به همسايه ها مي گويد و من احساس خجالت و سرافكندگي مي كنم . از همهء مردها متنفّرم و اكثراً از پدرم دوري مي كنم . خواهش مي كنم مرا راهنمايي كنيد.

مشكلاتي را كه مطرح كرده ايد, كم و بيش در خانواده ها وجود دارد. غالباً جوانان از برخوردهاي بد وناهنجار پدر و مادر شكايت دارند. بعضي از پدر و مادرها در خانواده هايي بزرگ شده اند كه دچار فقر فرهنگي بوده اند; از اين رو بناي ناسازگاري و فحّاشي و بد گفتن به يكديگر را دارند. فرزندان از برخوردهاي ناشايست ,ناراحت مي شوند و آثار روحي و رواني بر آنان مي گذارد و از بودن در آن خانه خسته مي شوند و با صبر و سختي زندگي را تحمل مي كنند. شما دختر صبور و بردباري هستيد و چون تحصيل كرده ايد و با اين گونه مشكلات آشنايي داريد و راه كارهاي برخورد صحيح با برادر و پدر و مادر را مي دانيد, اميدواريم با فكر و تأمل و تصميم هاي به جا وصحيح بتوانيد پدر و مادر و برادر خود را به سلامتي فرهنگي و سازش با يكديگر راهنمايي كنيد. با مطالعهء كتاب هاي روانشناسي خانواده و وارد شدن از راه عواطف و احساسات , پدر و مادرتان را از تنش ها و درگيري ها باز داريد. باصحبت كردن با آنان و با آوردن نمونه و مثال از انسان هاي خوب , باعث كم تر شدن درگيري ها بشويد. با پدرتان صحبت كنيد و با زبان گويا و نرم , روحيهء پدر را نسبت به مادرتان نرم تر كنيد, مثلاً به پدرتان بگوييد: مادر بيمار است و خيلي زحمت مي كشد. حرف ها و برخورد تند شما در روحيهء فرزندان اثر بد مي گذارد و اخلاق بد موجب عذاب الهي و فشار قبر مي شود. اگر نمي توانيد با ايشان صحبت كنيد, اين ها را بنويسيد و به ايشان بدهيد تا مطالعه كند.كتاب هايي كه مربوط به همسرداري و آيين زندگي است , براي پدر تهيه كنيد تا مطالعه كند و كم كم خود را براي ازدواج و تشكيل زندگي مستقل آماده كنيد و اگر مورد خوبي به خواستگاري شما آمد, ازدواج كنيد. ان شاءاللّه مشكلات شما حلّ شود و از درگيري ها نجات پيدا كنيد. در مورد تحصيل در جامعة الزهرا, برگهء شركت در امتحانات را براي شما ارسال مي كنيم . اگر شرايط را دارا بوديد, مي توانيد ثبت نام كنيد. در هر صورت چون موقع ازدواج شمااست , صلاح است ازدواج كنيد. به مادرتان سفارش كنيد بيماري شما را به زن ها و همسايه ها نگويد. اين امر به منزله ءعيب گذاري است . اگر حرف شما را گوش نمي دهد, از طريق خاله يا مادر بزرگ به ايشان برسانيد. بحمداللّه بيماري شما رفع شده است . از اين بابت نگران نباشيد و اميدوار به فضل و رحمت الهي باشيد. اگر در مشكلات صبور باشيد,خداوند مز

د و پاداش فراواني به شما عطا مي فرمايد و از ناحيهء ديگري جبران مي كند. ايمانتان را به خدا بيش تر كنيدو تكيه بر او كنيد, تا مشكلاتتان رفع شود اگر پدر و مادرتان با هم ناسازگاري دارند و بگو مگو مي كنند, به آنان پرخاش نكنيد و احترام بگذاريد. وظيفهء خود را نسبت به پدر و مادر, خوب انجام بدهيد. از وابستگي زياد به مادرتان بكاهيد. كارها را خود انجام دهيد و نظم و انظباط خانه و مقداري از شستشو را به عهده بگيريد و ازمشكلات مادرتان بكاهيد و به برادرانتان گرچه به شما بي احترامي مي كنند, احترام بگذاريد و با آنان درگير نشويد,چون پسران در جواني و نوجواني , روحيهء خاصّي دارند, سعي كنيد با آنان درگير نشويد. با مطالعهء كتاب هاي اعتقادي و روايي مانند كتاب اصول كافي كه داراي ترجمه است , بر نيروي فكري و اعتقادي خود بيفزاييد و ايمانتان را قوي تر كنيد. مطالعه اين كتاب ها موجب نورانيّت قلب و شرح صدر مي شود و آرامش را بر انسان حاكم مي گرداند.خداوند مشكلات شما را حل بفرمايد.

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.